Насіння конопель складаються на 50 відсотків з насиченого масла, яке багате незамінними в раціоні харчування жирними поліненасиченими кислотами Омега-3 і Омега-6. Крім іншого в насінні містяться цілий спектр вітамінів і мінералів, необхідних людському організму. Це вітаміни групи В, А і С.у складі конопляної олії налічується більше вісімнадцяти амінокислот, стабілізуючих роботу серця, щитовидної залози, шлунково-кишкового тракту, дихальної та сечовидільної системи. Також хочемо порекомендувати замовити семечки конопляные

Як вживати насіння конопель в їжу?
Застосовувати з метою оздоровлення насіння конопель можна самими різними способами. Ви можете розжовувати їх в сирому вигляді і запивати соком або водою. Завжди очищайте, промивайте і вимочуйте насіння конопель.

Дуже корисні проростки. Коноплю точно також пророщують, як і зерна пшениці і потім їдять в природному вигляді або ж додають в салати. Смачно і корисно їсти насіння конопель, обсмажуючи їх на розпеченій сковорідці як гарбузове або динне насіння.

Рекомендовано змішувати насіння конопель з іншими продуктами. Зокрема, з куркумою, яка стабілізує роботу серцевої та ендокринної системи. Змішані з куркумою насіння стануть відмінною приправою до різних страв.

Корисними властивостями для судин, серця та ендокринної системи володіє конопляне молочко, яке готується з 300 грам насіння, 700 мл теплої води і 2 столових ложок меду. Спробувати варто і смачні каші з конопель, які готуються на воді або молоці з додаванням вершкового або соняшникової олії.